Demi Rosen suihkukuva verkkoon – vartalosta ei kurveja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Demi on ikuistettu somekuvaansa poikkeuksellisesti suihkussa, jossa hänellä ei luonnollisestikaan ollut tavallisia vaatteita yllään. Suihku sijaitsi kuitenkin luonnon helmassa, joten yläosattomissa suihkutelleella kaunottarella oli jalassaan äärimmäisen pienet alaosat kaikkein intiimeintä aluetta peittämässä. Kuin someseuraajia kiusoitellakseen alaosakin lähti kuvakoosteen myötä putoamaan.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.