Formula 1 syttyi tuleen kesken testiajon – jarrut sytyttivät

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -sarjan Bahrainin talvitestien toinen päivä keskeytyi perjantaina hurjalla tavalla. Williams-tallin kuljettaja Nicholas Latifin auto syttyi tuleen kesken ajon. Välikohtaus tapahtui testipäivän ensimmäisen jakson puolivälin tienoilla.

Lafiti huomasi kesken ajon autonsa takajarrujen syttyneen palamaan. Auton pysähdyttyä kuljettaja kapusi ulos, ja autoa alettiin sammuttamaan. Kesken sammutustöiden auton toinen takarengas räjähti. Lopulta liekit onnistuttiin sammuttamaan. Auto ehti kuitenkin kärsiä mittavista vahingoista.

Talvitestit keskeytettiin GP Fans -sivuston mukaan noin 20 minuutiksi. Toistaiseksi on epäselvää, milloin Williams-talli pääsee palaamaan ajoradoille onnettomuuden seurauksena.