Kardashianeille valtava rahasumma uudesta realitysarjasta – näin Khloe kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-realitysarja päättyi viime vuonna, mutta rikas ja kuuluisa perhe ei ole katoamassa televisiosta jatkossakaan. Perheen laveaa elämää seurataan jälleen lähitulevaisuudessa Yhdysvaltalaisen Hulu-palvelun The Kardashians -sarjassa.

Kardashianien on paljastettu tienaavan uudesta sarjasta valtavan summan. Uuden sopimuksen tarkkaa arvoa ei ole paljastettu. Variety-lehden mukaan kyseessä on kuitenkin yhteensä jopa yhdeksännumeroinen summa, eli vähintään 100 miljoonaa dollaria.

Tieto jo valmiiksi rikkaan perheen realitysarjalla tienaamasta jättisummasta herätti kohua. 37-vuotias Khloe Kardashian on sittemmin kommentoinut palkkiota ja sopimusta Varietylle. Khloen mukaan kaikki perheenjäsenet saavat yhtä suuren palkkion Hulu-sarjasta.

– Me kaikki uhraamme niin paljon henkilökohtaista elämäämme viihteelle. Käymme sisarusten kesken yksityisiä ja aika suorasanaisia perhekeskusteluja siitä, minkälaisiin summiin tyydymme tai emme tyydy. Kaikki raha ei ole hyvää rahaa. Hulu sopi meille kuitenkin täydellisesti, Khloe kuvaili.