Kymmeniä liskoja ja käärmeitä salakuljettanut satimeen – piilotteli matelijoita vaatteidensa alla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matelijoiden salakuljettamista yrittänyt mies jäi taannoin kiinni Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla. 30-vuotias mies oli piilottanut eläimet vaatteidensa alle.

Lava-autoa kuljettanut Yhdysvaltojen kansalainen pysäytettiin 25. helmikuuta maiden rajalla San Diegossa tulli- ja rajavartiolaitoksen toimesta. Etsinnöissä miehen hallusta löydettiin yhteensä 52 matelijaa. Suurin osa eläimistä oli sarvikonnaliskoja, mutta joukossa oli myös yhdeksän käärmettä.

Matelijat oli pakattu muovipusseihin, jotka mies oli piilottanut takkinsa alle, haaroväliin ja housujen taskuihin. Salakuljettaja pidätettiin, ja eläimet siirrettiin NPR-uutissivuston mukaan turvalliselle alueelle. Uhanalaiset eläimet ovat edelleen karanteenissa.