Aikuisviihdetähden kireä nahkatoppi paljastaa jättipoven

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen aikuisviihdetähti Aletta Ocean tietää, miten hän tekee menestysbisnestä omalla vartalollaan. Nainen omistaa tekemänsä aikuisviihteen yksinoikeudella, ellei sitten myy sisältöä eteenpäin. Peliliike mahdollistaa sen, että kukaan ei vedä välistä hänelle kuuluvia rahapalkkioita.

Glamourmalli Aletta Oceanilla on jo 4,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän on hemmotellut faneja kuvalla, jossa ihoa myötäilevä nahkatoppi kuroutuu rintojen kaarta vasten ja paljastaa suuren poven väliin muodostuvan vaon. Seksikkään sensuelli otos on julkaistu muistuttamaan seuraajia siitä, mitä hänen maksullisella kanavallaan paljastetaan ilman vaatteita.

Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dora Varga. Hän on saavuttanut herkullisen vartalon ahkeralla kuntoilulla, mutta osa siitä on muokattu plastiikkakirurgin vastaanotolla. Hän opiskeli aikoinaan itselleen toista ammattia yliopistossa, mutta huomasi tienaavansa enemmän aikuisviihteen avulla. Tämä päätös teki hänestä rikkaan ja luksusluokan pornonäyttelijän.