Elon Musk ja Grimes saivat toisen lapsen – vauvan itku paljasti haastattelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Grimes ja teknologianero Elon Musk saavat toisen vauvan sijaissynnyttäjän avulla. Lapsi on Muskin seitsemäs. Pieni tyttö syntyi joulukuussa ja hänen nimensä on Exa Dark Sideræl Musk. Pikkuisen lempinimi on Y.

Salainen vauva paljastui Vanity Fairin haastattelussa, kun pienokainen itki yllättäen Grimesin kodin yläkerrassa. Grimes oli keskustelemassa toimittajan kanssa uudessa kodissaan Austinissa, Teksasissa, puhuen musiikista, kun vauva alkoi itkeä äänekkäästi.

– Minulla ei ole oikeutta puhua näistä asioista, hän sanoi aluksi, kun toimittaja tiedusteli yläkerrasta tulevan itkun lähteestä.

Grimes kuitenkin kertoi, että hänen ja Muskin toukokuussa 2020 syntynyt pikkupoika sai sitten laillisesti nimen X Æ A-Xii ja vietti haastattelun ajan aikaansa isänsän kanssa. Elon Musk on sanonut, että hän ja Grimes ovat puoliksi erossa, mutta rakastavat silti toisiaan.