Tuure Boelius solmi sopimuksen ison levy-yhtiön kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tubettajana kuuluisuuteen noussut ja muun muassa Iholla-sarjassa esiintynyt Tuure Boelius tunnetaan myös laulajana. Nyt 21-vuotias tähti on paljastanut kirjoittaneensa uuden levytyssopimuksen ison levy-yhtiön kanssa.

Aikaisemmin Kaiku Recordingsille levyttänyt Tuure Boelius on jatkossa Sony Music Finlandin leivissä. Tähden A&R-managerina toimii jatkossa reggaeartisti Nopsajalkana tunnettu Antti Hakala.

– Levy-yhtiön vaihdos ja uusi tiimi on tuonut mulle paljon uutta inspiraatiota ja innostanut entistä enemmän tavoittelemaan mun unelmia. Mun ympärillä oleva tiimi on asiaan fokusoituneita huippuammattilaisia ja meillä on jo suunnitelmia tulevaan, Boelius kirjoitti Instagramissa.

Boelius kertoo työstävänsä parhaillaan esikoisalbumiaan. Tähden mukaan albumin teko on jo pitkällä, mutta sitä rakennetaan kaikessa rauhassa. Boelius on julkaissut uransa aikana jo lukuisia singlejä joista viimeisin, Hetero, ilmestyi viime vuonna.