90 Päivää morsiamena 9. tuotantokausi alkaa – tätä kaikkea on luvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella suursuosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -ohjelma on edennyt jo yhdeksännelle tuotantokaudelle. Maailmassa riittää ihmisiä, jotka haluavat rakastaa yli rajojen – ja saada oleskeluluvan Yhdysvaltoihin avioliiton kautta.

Uudella tuotantokaudella nähdään jo aiemmilta kausilta tuttuja pariskuntia, joten viisumirumbaa on vasta selvitelty. He yrittävät yhteistä elämäänsä nyt tähtilipun alla. Mukana on myös kokonaan uusia kasvoja. Uudelle tuotantokaudelle päästään tutustumaan TLC-televisiokanavan julkaisemalla trailerilla. Makupalan perusteella draaman määrä on vakio.

Mukana on yhteensä seitsemän pariskuntaa. Monet ohjelman esiintyjistä on saavuttanut sarjan kautta kuuluisuutta ja tähdittäneet lopulta omaa sarjaansa. Osa ulkomaalaisista kumppaneista on osoittautunut petturiksi ja he ovat ainoastaan halunneet Yhdysvaltoihin asumaan – hinnalla millä hyvänsä.