Blockfest julkisti uusia artisteja – lippuja myydään vain kaksi per asiakas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest on tänään julkistanut odotettuja uusia artisteja kesälle 2022. Julkistusten on määrä jatkua koko alkuviikon, joten tässä oli vasta esimakua. Tänään julkaistujen tietojen mukaan Blockfesteillä esiintyvät aiemmin julkistettujen artistien lisäksi Jack Harlow, nublu, Dréya Mac, ANI, Sexmane, SMC ja Yeboyah.

Blockfest järjestetään koronatauon jälkeen 19. – 20. elokuuta Tampereen Ratinannimen festivaalipuistossa ja Ratinan stadionilla. Virallinen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 18. maaliskuuta ja Tise-ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 16. maaliskuuta. Lipuista kiinnostuneiden tulee huomata, että myyntiin on tulossa vain rajallinen määrä vuosien 2020 ja 2021 palautettuja lippuja, minkä vuoksi etenkin Exclusive-lipputyyppiä on jäljellä enää kourallinen. Tästä syystä lipuille on asetettu ostorajaksi kaksi per asiakas.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalille seuraavin poikkeuksin: Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Tiketti tulee viestimään lippujen päivittämisestä lipun ostaneita sähköpostitse ja Blockfest omissa kanavissaan. Lippupäivityksen yhteydessä on mahdollista päivittää rannekkeen toimitusosoite ja/tai lipun lopullisen käyttäjän tiedot. Ticketmasterista ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan.