Demi Rose yläosattomissa auringossa – käänsi katseet Karibialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Paljasta pintaa usein sosiaalisessa mediassa esittelevä Demi on tällä kertaa suunnannut Ibizan sijaan Karibialle, jossa hän nautiskeli auringonpaisteesta hiekkarannalla. Yläosattomissa ja häviävän pienissä alaosissa aurinkoa palvonut kaunotar ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.