Kim Kardashian otti alkuperäisen sukunimensä takaisin – West jäi virallisesti historiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin superpareihin kuuluva Kim Kardashian ja Kanye West ovat virallisesti eronneet. Kim Kardashian käytti eroon asti Westin sukunimeä osana tyttönimeään, mutta nyt se on pudotettu pois hänen tiedoistaan. Kim Kardashian West on nyt jäänyt historiaan.

Pari oli naimisissa seitsemän vuotta. Avioliiton aikana syntyi neljä lasta, joista kaksi sijaissynnyttäjän avustuksella. Kim Kardashian on lasten pääasiallinen huoltaja, mutta ei halua katkaista heidän välejään isäänsä. Kanye West on viettänyt viime vuosina aikaansa Wyomingin osavaltiossa sijaitsevalla maatilallaan, kun Kim Kardashian on keskittynyt uraansa ja lapsiinsa Los Angelesissa.

Kim Kardashian seurustelee nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kanye West puolestaan on viettänyt aikaa mallien ja näyttelijöiden kanssa, mutta ilmaissut julkisesti halunsa saada perheensä ja vaimonsa takaisin.