Kourtney Kardashian esitteli takapuoltaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko aikuisikänsä televisiossa esiintyneet Kourtney, Kim ja Khloe Kardashian ovat tienanneet sievoiset summat kameroiden edessä eläessään. Heillä on realitysarjan avustuksella julkisuuteen nousseita yrityksiä ja esimerkiksi perheen kuopus, Kylie Jenner, on yksi maailman rikkaimmista nuorista aikuisista.

Äskettäin Kourtney Kardashian kertoi haaveilevansa siitä, että voisi jättää julkisuuden ja muuttaa pois Los Angelesista jo viiden vuoden sisällä. Nyt hän on varmistanut paikkansa julkisuudessa muun muassa esittelemällä takapuoltaan somekuvissaan.

Kardashianien perhe kuitenkin myöntää, että ohjelmaa kuvataan ainoastaan rahan takia. Perheenjäsenet tienaavat jokaisesta kaudesta yhtä suuren summan tasapuolisesti. The Kardashians -ohjelmaa esitetään nykyisin Hulun suoratoistopalvelussa.