Heidin biksut jäivät pieneksi? Esitteli upeaa vartaloaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Viime vuonna Heidi aktivoitui taas sosiaalisessa mediassa.

Nyt Heidi on esitellyt upeaa rantakuntoaan uimarannalla, mutta hänen yläosansa vaikuttivat ainakin silmämääräisesti hieman turhan pieniltä kuppikokoon nähden. Se tuskin Heidiä harmittaa, sillä hän on tottunut poseeraamaan hyvin niukoissa asuissa.

Musiikkiuraa tavoitteleva 35-vuotias Heidi Montag keskittyy nykyisin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.