Joensuun Rock in the City perutaan – kaupunki ei vuokraa sopivaa aluetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rock in the City -festarikiertue ulottuu tulevana kesänä 12 paikkakunnalle eri puolilla Suomea. Joensuun Rock in the City on kuitenkin peruuntunut. Tapahtumajärjestäjien mukaan Joensuun kaupungilta ei saatu tapahtuma-aluetta vuokralle.

– Olemme järjestäneet Rock In The City -festivaalin onnistuneesti Joensuun Sirkkalan puistossa jo kolmesti, aina elokuun alussa. Olisimme mielellämme tulleet kaupunkiin myös tänä vuonna, mutta nyt yllättäen emme saa sopivaa tapahtuma-aluetta vuokralle, RH Entertainment OY:n toimitusjohtaja Riki Huhtala kertoo tiedotteessa.

– Ilosaaren vuokraamisesta oli kaupungin kanssa tehty suullinen sopimus viime syyskuussa, mutta tämä lupaus kuitenkin suureksi yllätykseksemme peruttiin kaupungin taholta helmikuun lopussa, Huhtala jatkoi.

Rock in the City -kiertue on kuitenkin samalla kasvanut uudella paikkakunnalla. Rock in the City järjestetään 1.-2. heinäkuuta Valkeakoskella, jossa esiintymässä ovat muun muassa Danko Jones, Uriah Heep ja Stam1na.