Mitä ihmettä? Mies käveli lähes kilometrin tasapainotellen ruohonleikkuria leuallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Idahossa asuvalla David Rushilla on selkeästi paitsi hyvä yleiskunto, myös vahva leuka. Hän onnistui taannoin kävelemään lähes kilometrin matkan kuljettaen samalla ruohonleikkuria leukansa päällä.

David Rushin tavoitteena oli alun perin kävellä 200 metriä tasapainotellen samalla ruohonleikkuria leuallaan. Joku kuitenkin ehti kävelemään ruohonleikkurityylillä 278 metriä ennen häntä. Niinpä Rushin täytyi laittaa paremmaksi, ja hän päätyi lopulta kävelemään 993 metriä ruohonleikkuri leuallaan.

– Toivon että olisin kyennyt kävelemään vielä seitsemän metriä, mutta olen iloinen lopputuloksesta, Rush kertoi.

Rush rikkoi tempauksellaan maailmanennätyksen. Ennätystehtailijana tunnettu mies on tosin ehtinyt saamaan nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan jo yli 200 kertaa.