Sandra Kubicka ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalainen naapurintyttömäinen mallikaunotar Sandra Kubicka on ollut jo vuosien ajan kovasti nousemassa julkkiskaunotarten A-sarjaan, mutta jostain syystä varsinainen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Perheenäitinä Sandra on taatusti eräs maailman kuumimmista, ja myös sosiaalisessa mediassa hänen suosionsa on tasaisessa kasvussa.

Tällä kertaa Sandra on esitellyt pysäyttävän upeaa vartaloaan mustiin alusvaatteisiin niukasti verhottuna. Hän kertoo, että kyseessä on mallitoimistolle lähetetty kuva, jollaisia toimisto Next Models Miami pyytää häneltä puolen häneltä vuoden välein.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.