Mies soitti poliisille – epäili huumeitaan väärennetyksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Thomas Colucci ei edusta maapallomme älykkäintä kansanosaa. Hän oli ostanut diileriltään metamfetamiinia, mutta alkoi pian epäillä ainetta väärennetyksi. Hän päätti soittaa asiasta viranomaisille.

The Smoking Gun kertoo 41-vuotiaan Coluccin soittaneen hätänumeroon ja pyytäneen, että sheriffin apulainen lähetetään tarkastamaan huumausaineen pitoisuutta hänen kotiinsa Tampan esikaupunkialueella sijaitsevaan Spring Hilliin. Mies kertoi, että oli metamfetamiinin käytön asiantuntija ja huomasi heti, jos aineessa oli joku vialla.

Colucci epäili, että hänelle oli myyty aidon tavaran sijaan muuntohuumeita. Hän oli testannut ainetta ennen puhelinsoittoa. Poliisin suorittaman testin perusteella miehen hallussa olleessa pakkauksessa oli metamfetamiinia. Hänet toimitettiin huumausaineiden hallussapidosta putkaan.