Myytävässä kodissa kuninkaallinen vessa – tässä kelpaa tehdä tarpeensa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vessanpönttöä kutsutaan toisinaan leikkimielisesti valtaistuimeksi. Eräässä myynnissä olevassa yhdysvaltalaiskodissa wc-pönttö muistuttaa valtaistuinta sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

Chicagon St. Clairin Shoresissa myynnissä oleva luksuskoti sijaitsee aivan järven rannalla. Talon myyntihinta on 979 000 dollaria eli noin 890 000 euroa. Muiden mukavuuksien lisäksi kodin wc-tiloissa sijaitsee vessanpönttö, joka muistuttaa aivan kuninkaiden valtaistuinta.

Puisen pöntön selkänojassa on jopa kynttiläteline tunnelmallisia wc-sessioita varten. House of Charm, eli Charmin talo -lempinimellä tunnetun talon alkuperäinen omistaja oli Detroit Metro Times -lehden mukaan tv- ja radiojuontaja Edythe Fern Melrose.