Näin Yhdysvalloissa: Nainen ampui naapuria vesipyssyllä – poliisi pidätti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen pidätettiin, koska se oli ampunut naapuriaan kasvoihin. Vesipyssyllä. Naapuri ei vahingoittunut välikohtauksessa.

Nelikymppinen Renee Bolduc oli ollut asuntovaunualueensa asumuksessaan, kun hänen naapurinsa, 44-vuotias Nicole Hosmer käveli kiinteistön ohi. Bolduc oli samaan aikaan astunut asunnostaan kuistille ja ottanut esiin vesipistoolin. Hän ruiskutti pyssyllä vettä suoraan naapurin kasvoja päin.

Bolducin väitettiin ruiskuttaneen Hosmeria kasvoihin, koska hän oli järkyttynyt, että uhri käveli Bolducin kadulla. Hosmer asuu lyhyen matkan päässä Bolducin asunnosta. Bolduc pidätettiin rikoksesta ja vietiin lääninvankilaan, josta hänet vapautettiin myöhemmin maksettuaan 500 dollarin vakuuden, The Smoking Gun kertoo.