Kumpi on kuumempi, Nicole Scherzinger biksuissa vai auringonlasku?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Nyt tulevaisuus näyttää taas hieman valoisammalta.

Viime aikoina aktiivisesti upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa seuraajilleen ylpeänä esitellyt popkaunotar nähdään nyt poseeraamassa auringonlaskussa biksuissa. Upeissa kuvissa hän esittelee kurvejaan auliisti ja toteaa nojailemassa palmun olevan onnellinen.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.