Charly Jordan ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

DJ-kaunotar on nyt säväyttänyt varsinkin miespuolisia seuraajiaan julkaisemalla upeita biksuposeerauksia sosiaalisessa mediassa. Toisessa kuvakoosteessa Charly nähdään bilehenkisesti ja toisessa hän poseeraa luonnon helmassa. Molemmissa pääosaan nousee tuttuun tapaan hänen vartalonsa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.