Kim Kardashianin biksuparaati somekuvissa – vartalo kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagram-virallinen tarkoittaa suhteen julkistamista sosiaalisessa mediassa esimerkiksi yhteiskuvalla tai muulla tiedotteella siitä, että seurustelee tietyn henkilön kanssa. Kim Kardashianin tiedetään tapailleen koomikko Pete Davidsonia viime syksystä lähtien, ja nyt heidän suhteensa on julistettu myös Instagramissa.

Nyt Kim on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvakoosteen, jossa hän esittelee auliisti upeaa kurvikasta vartaloaan. Kyseessä on Skims Swin -biksumalliston lanseerauksesta, joka tapahtuu virallisesti 18. maaliskuuta.

Kim ja Pete tapasivat Saturday Night Live -ohjelman kuvauksissa ja ryhtyivät heti viettämään aikaansa yhdessä. Kim Kardashian on nauttinut uudesta suhteesta ja onnesta elämässään. Mediassa on kerrottu, että 28-vuotias Pete Davidson on puolustanut 41-vuotiasta Kim Kardashiania Westille lähettämissä tekstiviesteissä ja pyytänyt räppäriä rauhoittumaan.