Moottorilla varustetulla kylmälaukulla ajanut pysäytettiin – sai sakot ilman ajokorttia ajamisesta

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikennerikkomusten määritelmät voivat vaihdella melkoisesti eri maiden välillä. Australiassa poliisi sakotti taannoin pysäyttämäänsä miestä jokseenkin erikoisesta syystä. Hän ajeli kadulla kylmälaukulla.

Poliisi pysäytti Victorian Kerangissa miehen, joka oli ollut ajamassa jalkakäytävällä moottorilla varustetulla Esky-kylmälaukulla. Poliisin julkaisemasta kuvasta ilmenee, että kylmälaukussa oli moottorin lisäksi neljä pyörää ja ohjaustanko.

Poliisi kertoo 25-vuotiaan kylmälaukun kuljettaja saaneen sakot ilman ajokorttia ajamisesta. Lisäksi kylmälaukku takavarikoitiin häneltä 30 vuorokaudeksi. Poliisin mukaan kylmälaukku määriteltiin moottoriajoneuvoksi sen koon sekä moottorin tehon vuoksi, ja siksi sellaisen ajamiseen pätevät yleiset mottoriajoneuvoihin liittyvät lait.