Suomalainen Joose hittisarjan tähdeksi – äimistyy amerikkalaisesta liikenteestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Pieni suuri perhe -ohjelma kertoo seitsemänhenkisen Johnstonien perheen ympärillä. Perheessä on lyhytkasvuisia henkilöitä, ja nyt joukkoon astuu mukaan suomalainen vaihto-oppilas Joose.

Realitysarjaa on esitetty jo 11 tuotantokauden ajan ja se on todella suosittu Yhdysvalloissa. Suomalainen Joose hyppää mukaan viimeisimmällä tuotantokaudella. Perhe hakee hänet lentokentältä ja pian suomalainen pääsee ihmettelemään amerikkalaista autokulttuuria. Maassa henkilöautojen koko on huomattavasti suurempi ja valtateillä saattaa olla seitsemän kaistaa yhteen suuntaan.

Perheenjäsenet pitävät Joosea mukavana tyyppinä, jonka englannin taidon taso yllätti heidät. Yhdysvalloissa harvoin tiedetään mitään Suomesta ja heille saattaa tulla yllätyksenä, että opiskelemme englannin kieltä vuosikausien ajan tavallisessa peruskoulussa.