Corgi putosi mereen huvijahden kannelta – ui 11 kilometriä rantaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lyhytjalkainen koira on osoittautunut tosipaikan edessä melkoiseksi mestariuimariksi. Jahdin kannelta mereen pudonnut corgi päätyi nimittäin uimaan kilometrien matkan rannalla Yhdysvaltojen Floridassa.

Jon Atwood oli ottanut koiransa Jessican mukaan matkalle Floridasta Pohjois-Carolinaan äitinsä ja isäpuolensa huvijahdilla. Kesken matkan Atwood huomasi corgin kadonneen, eikä onnistutnut löytämään sitä aluksesta. Koiraa ei myöskään löydetty merestä aluksen lähettyviltä.

Atwood jatkoi etsintöjä jakamalla etsintäkuulutuksia koirasta sosiaalisessa mediassa. Lopulta häneen otti yhteyttä Floridan Rockledgessä asuva henkilö, jonka takapihalle Jessica-koira oli yllättäne ilmestynyt.

Space Coast Daily -lehden mukaan corgi oli uinut arviolta seitsemän mailin eli 11 kilometrin matkan jahdista Rockledgen rannikolle. Atwood tarjosi koiran löytäjälle 500 dollarin löytöpalkkiota koirastaan, mutta löytäjä kieltäytyi palkkion vastaanottamisesta.