Esko Eerikäinen Salatut elämät -sarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä julkisuuteen noussut Esko Eerikäinen tunnetaan nykyään radio- ja televisiojuontajana. Nyt 48-vuotias tähti on tekemässä uuden aluevaltauksen. Hän liittyy Salatut elämät -sarjan näyttelijäkaartiin.

Esko Eerikäinen näyttelee Salatuissa elämissä Petri-nimistä hahmoa. MTV Uutisten mukaan Petri tukee sekoittamaan sarjan vakiohahmoihin lukeutuvan Kalle Laitelan juonikuvioita romanttisellakin tavalla.

Eerikäisen mukaan hän päätyi Salattuihin elämiin haastateltuaan Kallea näyttelevää Pete Lattua ja heittäneensä vitsillä sarjan ainoan huono puolen olevan se, ettei hän ole siinä mukana. Eerikäisen yllätykseksi Lattu oli kertonut tuotantoryhmälle juontajan haluavan mukaan Salkkareihin.

Esko Eerikäinen on toiminut muun muassa The Voice ja Radio Nova -radiokanavien juontajana. Vaikka Salatut elämät -rooli on hänen ensimmäisensä draamasarjassa, on Eerikäinen ollut vuosien varrella tuttu näky myös televisiossa.