Hoida hiuspohjaasi oikein – tässä kolme vinkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosaa ihmisistä kiinnostaa kovasti miltä hiuksensa näyttävät, mutta samaan aikaan hiuspohjan kuntoon ei välttämättä kiinnitetä riittävästi huomiota. Nyt miesten parturiketju M Room on listannut kolme asiaa, jotka huomioimalla hiuspohjan kuntoa voi ylläpitää helposti.

1. Pese hiuksia harkiten

M Room muistuttaa, että iho on elin siinä missä muutkin, ja ihon tehtävä on oppia mukautumaan ulkoisiin olosuhteisiin suojellakseen kehoa. Liiallinen hiustenpesu saattaa aiheuttaa toisille rasvoittumista, mutta suurimmalle osalle se aiheuttaa päänahan kuivumista. Kun iho pääsee pintakuivaksi, ihon pinta ei enää jousta ja uusien hiusten kasvaminen hidastuu, puhumattakaan epämiellyttävästä tunteesta ja kutinasta.

2. Oikeat tuotteet

Päänahan hyvinvoinnille parhaita tuotteita ovat ne, joiden pakkauksessa on mainittu hellävaraisuuden lisäksi niiden hiuspohjaa hoitava ominaisuus. Tuotteen on tärkeää hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa sekä ennalta ehkäistä ongelmien syntyä hiuspohjaan, joita hiuspohjan raapiminen on saattanut aiheuttaa.

3. Käy säännöllisesti ammattilaisella

Parturi on hiusten ja hiuspohjan ammattilainen, joten hän on luottotyyppisi hiuspohjan haasteissa. Hän osaa suositella sinulle oikeat tuotteet kotiin sekä hoitaa hiuspohjaa oikein parturikäynnin yhteydessä. Missä veri kiertää, siellä kiertää myös ravinto. Muista valita pidennetty päähieronta myös parturikäynneilläsi. Kerran kuukaudessa tehtävä tehohieronta tekee ihmeitä. Voit aktivoida hiuspohjan verenkiertoa myös siihen suunnitelluilla tuotteilla. Juttele asiasta siis rohkeasti parturisi kanssa.