Kanye West sai porttikiellon Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West sai Instagramiin 24 tuntia kestäneen porttikiellon. Syynä on hänen ajojahtinsa entisen vaimonsa Kim Kardashianin ja hänen poikaystävänsä koomikko Pete Davidsonin perään. Äskettäin myös koomikko Trevor Noah sai osansa Westin öykkäröinnistä.

Metan tiedottaja kertoi Page Six -julkaisulle, että räppärin viime aikoina julkaisemat viestit rikkoivat yrityksen vihapuhetta, kiusaamista ja häirintää koskevaa politiikkaa. Hän ei voinut tästä syystä julkaista, kommentoida tai lähettää yksityisviestejä 24 tuntiin.

Mikäli 44-vuotias räppäri jatkaa ehtojen rikkomista, saatetaan hänen käyttäjätilinsä poistaa pysyvästi. West hyökkäsi sanallisesti Daily Show’n juontaja Trevor Noahin kimppuun, kun mies kommentoi Kanye Westin aiheuttamaa draamaa ohjelmassaan.