Kate Upton yläosattomissa – viettelevä TBT-kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Viime viikkoina rohkeiden kuvien pariin jälleen pitkän tauon jälkeen palannut entinen supermalli on nyt kaivanut Throwback Thursdayn ansiosta arkistoistaan sosiaaliseen mediaan näyttävän kuvan, jossa hän istuu yläosattomissa ja pitelee vain suurikokoista lehteä povensa peittona.

29-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.