Nina nakuili saunakuvassaan sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Viime aikoina Agdal on aktivoitunut rohkeiden kuvien julkaisijana.

Alastomana aiemmin tänä vuonna sosiaalisessa mediassa poseerannut jälleen kokonaan ilman vaatteita sosiaalisessa mediassa. Jotta kuvaa ei saman tien poistettaisi palvelusta, jouduttiin sitä ennen julkaisemista sensuroimaan perhosen kuvalla. Otoksessa hän poseeraa huikealla maisemalle varustetussa sveitsiläisessä saunassa, jota hän kehuu kuumaksi. Lienee selvää, ettei se voi voittaa suomalaista saunaa.

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.