Ravintola valmisti 2 000 litran Irish coffeen – juhlisti Pyhä Patrickin päivää

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlannin kansallispäivästä, Pyhän Patrickin päivästä on tullut vuosien saatossa kansainvälinen juhla. Joka vuosi 17. maaliskuuta juhlittavan päivän vietto näkyy erityisesti ravintoloissa ja baareissa.

Yhdysvaltojne Michiganissa sijaitseva Hofbrau’s Interlochen juhlisti Pyhän Patrickin päivää erikoisella tempauksella. Ravintolassa valmistettiin tiettävästi maailman suurin Irish coffee. Valtava astia piti Michigan Live -lehden mukaan sisällään juomaa 550 gallonan, eli noin 2 082 litran edestä.

Juoma valmistui sekoittamalla yhteen 261 litraa Tullamore Dew -viskiä, 1 560 litraa kahvia, 86 kiloa sokeria ja 261 litraa kermaa. Ravintolan omistajan mukaan tempausta on suunniteltu yli vuoden ajan. Tempauksen tekemisestä kerätty todistusmateriaali on toimitettu Guinnessin ennätystenkirjalle maailmanennätyksen vahvistamiseksi.