Berliinin Barbiella tähtitieteelliset muodot – kuuma näky jopa harmaassa trikoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena tunnettu Paris Herms esittelee mielellään muotojaan sosiaalisessa mediassa. Hän on hankkinut ulkonäkönsä kovalla työllä ja vaivalla saadakseen rahoitettua kauneusleikkauksia. Nykyään hän toimii sosiaalisen median vaikuttajana ja glmaourmallina.

Paris Herms on keskittynyt viime aikoina Tiktokin sisällön luomiseen. Hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvia ja videoita seksikkäissä asukokonaisuuksissa, mutta huomionarvoista on se, että naisen ulkonäkö tihkuu seksikkyyttä jopa tuikitavallisessa trikoomekossa. Harmaa asu muuttuu pornahtavaksi hänen jättimäisten kurviensa avulla.

Nainen on osallistunut kotimaassaan Saksassa kuvattaviin realityohjelmiin. Hän on kertonut avoimesti olleensa ennen koulukiusattu, mutta panostaneen viime aikoina luksustyylin elämään ja sen kautta kohonneeseen itsetuntoon.

@real.barbie.of.berlin #fy #fyp #fypシ #viral #fypage #fürdich #realbarbieofberlin #fd #twerk #twerking #berlin #düsseldorf #köln #frankfurt #me #bln #ffm #hamburg #dance ♬ original sound – Isaiah carroll