Disney Plus -palveluun tulossa uusi tilausmuoto – sisältää mainoksia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdejätti Walt Disneyn oma suoratoistopalvelu Disney Plus aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2020. Tilauksen kuukausihinta on tällä hetkellä Suomessa 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,99 euroa vuodessa.

Disney on ilmoittanut tarjoavansa asiakkaille tulevaisuudessa myös uudenlaisen tilausmuodon. Siinä kuukausihinta on edullisempi, mutta elokuvien ja sarjojen ohella käyttäjät joutuvat katselemaan mainoksia. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka paljon halvempi tilausmuodon kuukausimaksu tulee olemaan.

Mainoksilla varustettu tilausmuoto otetaan käyttöön Yhdysvalloissa vielä vuoden 2022 aikana. Muualle maailmaan se saapuu vuoden 2023 aikana. Disney Plus -palvelulla on noin 129,8 miljoonaa tilaajaa. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa 230-260 miljoonaa tilaajaa vuonna 2024 mennessä.