Mikael Gabriel kommentoi Putin-tatuointiaan: ”Yksi top 3 tyhmimpiä ratkaisuja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Mikael Gabrielin kohua herättänyt tatuointi on herättänyt keskustelua viimeaikaisten tapahtumien vuoksi. Tähti otti vuonna 2016 jalkaansa Venäjän presidentti Vladimir Putinia esittävän tatuoinnin.

Mikael Gabriel on sittemmin peittänyt Putin-tatuoinnin. Hän otti sen tilalle Suomen jääkiekkomaajoukkue Leijonien logon Suomen voitettua Venäjän MM-kilpailujen välierissä vuonna 2019. Räppäri on kuitenkin nyt kommentoinut entistä tatuointiaan, joka on ollut jälleen otsikoissa Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

– Ajattelen, että se on ollut nuoren vähän ehkä hölmösti ajattelevan tekosia. Kaikki me teemme joskus nuorempana tyhmiä ratkaisuja. Se on mun yksi top 3 tyhmimpiä ratkaisuja, artisti totesi MTV:n Uutisaamu-ohjelmassa.

– Kyllä mä halusin siitä pitkään eroon ja silloin Suomen voittaessa Venäjän siihen tuli aivan mahtava tilaisuus, räppäri jatkoi.

Mikael Gabriel on ollut otsikoissa myös musiikkinsa merkeissä. Tähti julkaisi taannoin tuoreen Nallekarkit-kappaleen, jolla vierailee JVG. Kappaleesta julkaistiin myös Matrix-vaikutteinen musiikkivideo.