Pasha Pozdniakova puhelimessa – jättimäinen povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Äskettäin kurvikas kaunotar oli lomailemassa Italiassa, jossa hän ei varmasti jäänyt huomiotta minne menikin.

Tällä kertaa Pasha on poseerannut jättimäisten kurviensa kanssa nojatuolissa, jossa hän esitti soittavansa jollekin. Puhelin jää kuvissa kuitenkin auttamattomasti sivuosaan, koska kurvittaren seuraajien jakamaton huomio kiinnittyy hänen ulkoisiin avuihinsa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.