Tätä ei joka päivä näe! Härkä suuttui kumia polttaneelle Mersulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vietnamissa on koettu erikoinen tilanne, kun suljetulle alueella saapunut hurjastelija sai vastustusta sarvipäiseltä härältä. Videolla nähdään, kun auto saapuu alueelle ja alkaa niin sanotusti tekemään donitseja, eli heittämään auton perää asfaltilla.

Kuljettaja ilmeisesti harjoittelee vasta taitoa, koska se ei näytä onnistuvan täysin autonsa perän liu’uttamisessa asfaltilla. Yhtäkkiä takavasemmalta saapuu eläin, mikä osoittautuu häräksi. Se lähtee jahtaamaan autoa.

Emme tiedä mitä tapahtuisi, jos härkä saisi auton kiinni. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan Mersu kaasutteli paikalta pois. Video on kuvatti Xuyên Mộcissa, mikä on maaseutualue Bà Rịa–Vũng Tàun maakunnassa Vietnamin kaakkoisalueella.