Tuore isä Aaron Carter epäiltynä pahoinpitelystä – uhrina ex-kihlattu ja lapsen äiti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter on epäiltynä entisen kihlattunsa, Melanie Martinin pahoinpitelystä. Oikeusasiakirjojen mukaan mies on lyönyt Martinia aiheuttaen hänelle kolmen kylkiluun murtuman. Pariskunnalla on marraskuussa syntynyt poikavauva.

The Blastin haltuunsa saamien oikeusasiakirjojen mukaan Melanie Martin on hakenut lähestymiskieltoa lapsensa isälle Aaron Carterille 21. helmikuuta. Pariskunta erosi viime vuoden lopulla, mutta he palasivat yhteen pian tämän jälkeen.

– Meillä oli riitaa siitä, että puhuin toisen miehen kanssa erossa ollessamme. Hän löi vasempaan kylkeeni ja työnsi minua. Tunsin kipua vasta muutaman päivän kuluttua, sitten lähdin kotoa, koska hän uhkasi anoa minulle lähestymiskieltoa, Martinin toimittamissa oikeusasiakirjoissa lukee.

Carter heitti Melanien ja vauvan ulos talosta. Kaikki heidän tavaransa jäivät asuntoon. Los Angelesin lastensuojeluvirasto on mukana tutkimuksissa. Aaron Carter kärsii mielenterveysongelmista ja päihdeongelmista. Mies on hakenut apua useaan eri otteeseen, mutta hän onnistui perustamaan perheen kaiken kaaoksen keskellä. Hän erosi kihlatustaan Melanie Martinin kanssa vain muutama päivä poikavauvan syntymän jälkeen ja palasi jälleen yhteen.

Pieni poikavauva syntyi maanantaina 22. marraskuuta. Lapsi sai nimekseen Prince Lyric. Aaron Carterilla on omistuksessaan useita aseita. Hän haki Melanielle lähestymiskieltoa ja väittää, että nainen ei salli hänen nukkua. He tapaavat oikeudessa.