Alaston Aki Linnanahde sensuroitiin Instagramissa: ”Hesari, tuo kaikkien miestenlehtien esikuva”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Radio Novan Aamu-ohjelman juontajana tunnettu Aki Linnanahde yllätti faninsa viikonloppuna. 43-vuotias juontaja ja kirjailija poseerasi alasti Helsingin sanomien Sielu & ruumis -palstalle hänestä tehdyn artikkelin yhteydessä.

Aki Linnanahde julkaisi alastonkuvan myös omalla Instagram-tilillään. Hän totesi pitävänsä tärkeänä, että mediassa nähdään kuntosalikuvaston ohella myös tavallisia ihmisvartaloita. Instagramin sensuuri kuitenkin iski kyntensä kuvaan siitäkin huolimatta, että intiimialueita ei otoksessa näkynyt.

– Instagrammarin mielestäni tämä kuva ilman vaatteita oli vastoin sääntöjä. Tein päätöksestä valituksen, mutta jostain syystä se ei ole ollut toimistolla ihan pinon päällimmäisenä. Hesari, tuo kaikkien miestenlehtien esikuva on näköjään rohjennut yhä pitää kuvaa netissään, Linnanahde veisteli kuvatekstissä.

Linnanahteen mukaan alastonkuva palautettiin sittemmin hänen tekemänsä valituksen ansiosta. Myöhemmin tapauksessa tapahtui kuitenkin jälleen uusi käänne. Kertaalleen jo palautettu kuva nimittäin katosi pian Instagramista juontajan yllätykseksi uudelleen.