Ilouutisia Futurama-faneille – alkuperäinen ääninäyttelijä palaa Benderin rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huumoria ja scifiä yhdistelevän Futurama-animaatiosarjan uutisoitiin taannoin tekevän paluun ruutuihin. Fanien epävarmuuden paluussa herätti kuitenkin yksi asia. Suosikkihahmo Benderin ääninäyttelijä oli vaarassa vaihtua.

Benderin ääninäyttelijä John DiMaggio oli ainoa Futuraman alkuperäisistä tähdistä, joka eivät uutisen aikoihin ollut allekirjoittanut sopimusta paluusta. Hän vihjasi sosiaalisessa mediassa ääninäyttelijöille tarjottujen palkkojen olleen liian pieniä. Epävarmuus DiMaggion palaamisesta synnytti #Bendergate-somekampanjan.

Tuottajat ja DiMaggio ovat kuitenkin päässeet sittemmin sopimukseen. Niinpä ansioitunut ääninäyttelijä tulee palaamaan Benderin rooliin vuonna 2023 alkavissa uusissa jaksoissa. Yhdysvalloissa jaksot nähdään Hulussa, Suomessa todennäköisesti Disney Plus -palvelussa.

– Olen palannut, beibi! Pure kiiltävää metallipyllyäni!, DiMaggio hehkutti tiedotteessa Deadline-sivuston mukaan.