Kymmenen parasta paikkaa eläkepäivien viettoon – iltapäiväkahvit palmun alla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Haaveiletko eläkepäivistä palmun alla? Yhä useampi tekee haaveista totta ja myy omaisuutensa Suomessa ryhtyäkseen ruskettuneeksi eläkeläiseksi toisessa maassa. Elämän ehtoopuolen päivät on järkevää nauttia mahdollisimman onnellisena.

Travel and Leisure -matkailulehti on listannut kymmenen paikkaa maailmassa, jossa on mainio tepastella vapaana tervaskantona. Kannattaa ensin ottaa selvää kohdemaan hintatasosta, terveydenhuoltopalveluista ja kulttuurista, jotta tietää, sopivatko olosuhteet omaan makuun. Kohteessa voi käydä useamman kerran lomalla luomassa verkostoja.

1. Panama2. Portugali3. Dominikaaninen tasavalta4. Espanja5. Costa Rica6. Malta7. Ecuador8. Meksiko9. Kolumbia10. Florida