Bella Thorne biksuissa huvijahdilla – tältä luksusloma näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja mallikaunotar Bella Thorne on viime aikoina aktiivisesti karistanut pois Disney-tähden imagoaan. 23-vuotias tähti on muun muassa avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan. Hän poseeraa kuitenkin sosiaalisessa mediassa edelleen myös ilman kuukausimaksua.

Nyt julkkiskaunotarta ilmaiseksi somessa seuraava ovat saaneet ihailtavakseen kuvasarjan siitä, kun Bella oli suunnannut huvijahdille nauttimaan merellisistä ja aurinkoisista tunnelmista. Hänet nimittäin kuvattiin luksusaluksella valkoisiin biksuihin sonnustautuneena ja tunnelma näytti ainakin kuvien perusteella olevan katossa. Mukana reissussa oli myös muita vastaavassa asussa vapaa-aikaa viettäneitä kaunottaria.