Onko Britney Spears raskaana? Fanit yllättyivät somevideosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on raskaushuhujen keskiössä. Niiden taustalla on laulajan julkaisema video, joka sai monet fanit spekuloimaan mahdollisesta perheenlisäyksestä.

Britney Spears oli keskiviikkona yllättäen poistanut Instagram-tilinsä. Tähti kuitenkin teki pian paluun somepalveluun, ja julkaisi perjantaina videon raskaana olevasta naisesta. Videon henkilö ei ollut mitä ilmeisimmin Britney itse, mutta fanit epäilivät sen viittaavan tähden ainakin haluavan lisää lapsia.

Britney on kihloissa näyttelijänä ja henkilökohtaisena valmetanaja työskentelevän Sam Asgharin kanssa. Laulajalla on ennestään kaksi teini-ikäistä poikaa ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.

The Sun -lehden mukaan Britney Spears on suunnittelemassa myös paluuta musiikin pariin. Tähden tiimin kerrotaan jo lähestyneen useita Britneyn kanssa aikaisemmin yhteistyötä tehneitä tahoja. Britneyn viimeisimmästä uudesta albumista on vierähtänyt jo kuusi vuotta.