Robin Packalen saa oman tv-ohjelman – luvassa musiikkivieraita ja ruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

23-vuotiaana jo lähes kymmennen vuoden ajan uraa tehnyt suomalainen poptähti Robin Packalen on tekemässä uutta aluevaltausta. Poptähti saa myöhemmin tänä vuonna oman ohjelman Fox-kanavalla.

Robin – täydellinen ilta -ohjelmassa luvassa on musiikkivieraita ja ruokaa. Robin kutsuu sarjassa muusikoita viettämään iltaa ruoanlaiton, syömisen ja keskustelun ja musiikkiesitysten merkeissä. Ohjelmassa vierailevat esimerkiksi Jannika B, Isaac Elliot, Mikael Gabriel, Michael Monroe ja Juha Tapio.

– On sanomattakin selvää, että olen todella innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja villi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, Robin kertoo tiedotteessa.

Musiikillisesta tuotannosta ohjelmassa vastaa multi-instrumentalisti Osmo Ikonen, joka tunnetaan muun muassa Sunrise Avenue -yhtyeen jäsenenä ja SuomiLOVE-bändin solistina. Robin – täydellinen lta alkaa Foxilla tiistaina 23. elokuuta. Jaksot ovat nähtävissä jälkikäteen maksutta Ruutu-palvelussa.