John Travolta sai luvan lentää Boeing 737-matkustakonetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

John Travolta tunnetaan parhaiten näyttelijänä, mutta tähdellä on myös toisenlaisia mielenkiinnon kohteita. Hän on paljastanut saaneensa lentoluvan, joka koskee Boeing 737 -matkustajakonetta.

– Tämä on minulle erittäin ylpeä hetki. Sain juuri 737-lentolupani, Travolta kirjoitti Instagramissa.

John Travolta sai ensimmäisen lentolupansa 22-vuotiaana. Boeing 737-koneen lisäksi hänellä on jo aikaisemmin ollut lupa lentää muun muassa Boeing 747 ja 707 -koneilla. TMZ-sivuston mukaan tähdellä on itsellään lukuisia lentokoneita, muun muassa Bombardier Challenger 601, Boeing 707-138B ja Eclipse 500.

68-vuotias Travolta tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Saturday Night Fever, Grease ja Pulp Fiction. Taannoin hänet nähtiin asianajaja Robert Shapiron roolissa tosipohjaisessa The People v. O.J. Simpson: American Crime Story -sarjassa.