Kim Kardashian ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagram-virallinen tarkoittaa suhteen julkistamista sosiaalisessa mediassa esimerkiksi yhteiskuvalla tai muulla tiedotteella siitä, että seurustelee tietyn henkilön kanssa. Kim Kardashianin tiedetään tapailleen koomikko Pete Davidsonia viime syksystä lähtien, ja nyt heidän suhteensa on julistettu myös Instagramissa.

Tällä kertaa vartalostaan tunnettu julkkiskaunotar on poseerannut aurinkolomallaan kuvissa, joissa hänen biksunsa eivät ole ainakaan koolla pilattu. Uhkea supertähti poseeraa rantamaisemissa ja kuvattiin myös makoilemassa sängyllään.

Kim ja Pete tapasivat Saturday Night Live -ohjelman kuvauksissa ja ryhtyivät heti viettämään aikaansa yhdessä. Kim Kardashian on nauttinut uudesta suhteesta ja onnesta elämässään. Mediassa on kerrottu, että 28-vuotias Pete Davidson on puolustanut 41-vuotiasta Kim Kardashiania Westille lähettämissä tekstiviesteissä ja pyytänyt räppäriä rauhoittumaan.