Chisu lopettaa soolouransa: ”Vuosi 2022 viimeinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Chisu paljasti viime vuonna aikovansa lopettaa soolouransa. Päätöksestään Vain elämää -sarjassa kertonut tähti on nyt avannut Instagramissa suunnitelmiaan hieman lisää.

– Minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja. Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa ”jäädyttäminen”, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä, artisti kirjoitti.

– Oon loputtoman kiitollinen kappaleista ja teksteistä, joita sain kuulla ja ilmentää tähän meidän maailmaamme. Ne on tuoneet mulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa. Siksi haluun vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni – teidän – kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytetään yhdessä tähänastisesti rakkain sekä opettavaisin projektini, Chisu jatkoi.

Chisun viimeinen klubikiertue alkaa perjantaina 25. maaliskuuta Ikaalisista ja päättyy 30. toukokuuta Turkuun. Väliin mahtuu esiintymisiä muun muassa Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa ja Tampereella. Tähti tulee myös julkaisemaan keväällä vielä uutta musiikkia.