Dramaattinen video: Tornado iski New Orleansiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Louisianassa sijaitsevaan New Orleansin alueelle iski tiistaina tornado. Fujitan asteikolla luokan 3 tornadoksi määritelty sääilmiö aiheutti Louisianassa mittavaa tuhoa.

Tornado tuhosi lukuisia koteja sekä ajoneuvoja ja vaati ainakin yhden kuolonuhrin. Lisäksi myrsky katkaisi sähköot tuhansilta alueen kotitalouksilta. Monet paikalliset kuvasivat kotinsa läheisyydestä riehuneesta tornadosta videoita, jotka ovat sittemmin levinneet sosiaalisessa mediassa.

The Guardian -lehden mukaan St. Bernardin piirikuntaan lähetettiin 300 kansalliskaartin jäsentä alueella apua tarvitsevien hätiin. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta lähihistorian aikana, kun New Orleansiin iski tuhoisa luonnonmullistus. Vuonna 2005 kaupunki kärsi mittavasta tuhosta Hurrikaan Katrinan vuoksi.