Koruvarkaat iskivät Beverly Hillsissä – 5 000 000 dollarin saalis 30 sekunnissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Varasliiga iski keskellä kirkasta päivää Luxury Jewels of Beverly Hills -nimiseen kultasepänliikkeeseen Yhdysvaltojen Los Angelesissa. He veivät 30 sekuntia kestäneen iskun aikana koruja noin viiden miljoonan dollarin arvosta.

Assoviated Press on julkaissut videon äskettäin tapahtuneesta koruvarkaudesta South Beverly Driven ja Charleville Boulevardin risteyksessä tiistaina 22. maaliskuuta noin kello 14:00. Viranomaisten mukaan viisi henkilöä saapui paikalle varastetulla autolla. He rikkoivat koruliikkeen ikkunan vasaralla ja juoksivat karkuun. Jengi pakeni toisella varastetulla autolla.

Roistot olivat pukeutuneet huppareihin ja verkkareihin. Hengityssuojaimet peittivät heidän kasvojaan. Myymälän omistaja Peter Sedghi kertoi, että varastetun tavaran arvo oli 3-5 miljoonaa dollaria ja yksi kaulakoru yksinään arvoltaan lähes 500.000 dollaria.