Pikaruoassa oli liian vähän kanaa – nainen soitti poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätänumeroon ei tule soittaa kuin hätätilanteessa. Mikä sitten luokitellaan hätätilanteeksi? Ei ainakaan mönkään mennyt ruokatilaus. Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa, Clevelandin kaupungissa asuva 62-vuotias Lisa Castro on eri mieltä asiasta.

Nainen oli tilannut kana-annoksen paikallisesta Kentucky Fried Chicken eli KFC-ravintolasta. Hän oli tilannut kahdeksan kanapalaa, mutta saikin neljä. Nainen yritti valittaa asiasta ravintolapäällikölle, mutta hän ei saanut puuttuvia kanapaloja tilalle, The Smoking Gun uutisoi.

Castro soitti hätäkeskukseen ja pyysi paikalle poliisia. Hän kertoi odottavansa ravintolan parkkipaikalla autossaan. Vääränlainen ruokatilaus ei kuitenkaan ole poliisiasia ja paikallinen viranomainen kävi kertomassa tämän myös Castrolle. Nainen joutuu selvittämään asian nyt siviilipuolella rikosoikeuden sijaan.