Hääpari putkaan – juhlat eivät menneet kuin elokuvissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vain muutamaa tuntia aiemmin alttarilla tahdon-sanan sanonut pari on päätynyt hääyöksi poliisin hoteisiin Floridassa sijaitsevasta Hiltonin hotellista. Poliisi kertoi löytäneensä morsiamen verisessä hääpuvussa ja sulhasen kasvot ruhjeilla.

Stefanie Ginas ja John Gerhard olivat menneet samana päivänä naimisiin. 32-vuotias Ginas kertoi poliiseille, että pariskunta oli riidellyt hänen veljestään. Riitely oli muuttunut väkivaltaiseksi. Sekä Ginas että toisena osapuolena ollut 43-vuotias Gerhard väittivät saaneen iskuja osakseen.

Molemmat pidätettiin. Pariskunta, joka asuu Newportissa, Pohjois-Carolinassa, määrättiin Collier Countyn vankilaan odottelemaan tuomiotaan. He pääsivät kuitenkin vapaaksi maksettuaan tuhannen dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.